![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgb6y17pebGPV5c7l4jHq4r7P4u4_zcCaOQQ4MYQa-zgOPKeYKtMvXq5jDGWe7EhsdcLh_gk6H6KXNIZGwk1ckJcUXNSXFNcMn_rJTifjKul3NIYvphnzULzKQUsNWdLgx7Zm8-9yS0jHE/s200/Untitled-1.jpg)
marți, 21 octombrie 2008
Dovleac copt
Un dovleac se spala bine, se taie in 2 si se curata de seminte. Se pune intr-o tava si se da la cuptor. Se lasa pana se coace. Se serveste cald sau rece.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgb6y17pebGPV5c7l4jHq4r7P4u4_zcCaOQQ4MYQa-zgOPKeYKtMvXq5jDGWe7EhsdcLh_gk6H6KXNIZGwk1ckJcUXNSXFNcMn_rJTifjKul3NIYvphnzULzKQUsNWdLgx7Zm8-9yS0jHE/s200/Untitled-1.jpg)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu