luni, 1 decembrie 2008

Gris cu lapte

Fiecare cand am fost copil am fost rasfatati cu deliciosul desert "Gris cu lapte" Reteta este mostenita de la bunica :) Ingrediente: 1 litru de lapte, 250 gr gris, 100 gr zahar, sare. Mod de preparare: Se pune laptele la fiert, separat in gris punem apa ca sa-l inmuiem, cand a dat laptele in clocot adaugam grisul si amestecam bine cu un tel. Lasam sa fiarba la foc mic si amestecam mai tot timpul. Dupa 15 minute daugam zaharul si lasam sa fiarba pana se ingroasa. Cand este gata punem aceasta compozitie in boluri si le lasam la rece. Mod de servire: Se serveste cu dulceata.

0 comentarii:

Toate retetele sunt pe Petitchef
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro