sâmbătă, 2 octombrie 2010

Ficatei cu ciuperci

Un preparat simplu si rapid ;)
 
Ingrediente
500 gr ficatei de pasare, 200 gr ciuperci feliate conservate, 1 ceapa, 2 rosii, sare, 40 ml ulei, sare dupa gust, verdeata.
Mod de preparare
Ficateii se spala usor si se lasa la scurs. Dupa cateva minute se prajesc in ulei intr-o tigaie mai mare. Cand sunt gata se scot si se pun separat intr-un bol. In uleiul care am prajit ficateii calim ceapa taiata rondele, rosiile taiate felii si ciuperciile. Se lasa cca 15 minute. Se adauga sare dupa gust, ficateii si verdeata tocata marunt.
Mod de servire
Preparatul se serveste cald.
Mai multe poze Aici

4 comentarii:

Gabriela spunea...

O reteta suuper gustoasa si arata excelent,yammy,yammy!pupici!

health spunea...

super... vreau si eu... daca citeam asta la pauza de masa cred k lesinam :)
pofta buna tuturor!!!

gina spunea...

arata bine,bine...mmm...

Bucate Apetisante spunea...

In general nu ma incanta ficateii, o singura data am facut asa ceva, dar in combinatia asta cu ciuperci cred ca i-as manca, si asta fiindca papica ta arata foooarte bine.

Toate retetele sunt pe Petitchef
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro