joi, 22 ianuarie 2009
Ciorba de praz
1 praz, 1 morcov, 30 gr orez, 1 ceapa, 50 ml ulei, 30 gr pasta de tomate, sare, patrunjel.
Morcovul, prazul, ceapa, se taie rondele. Se pun in uleiul incins si se calesc cateva minute.
Se adauga apoi orezul, se amesteca si apoi apa fierbinte cat consideram. Se lasa sa fiarba. Se adauga spre sfarsitul fierberii sare si pasta de tomate. Se presara deasupra patrunjel verde tocat . Daca dorim sa fie acrisoara putem adauga zeama de varza inainte de o lua de pe foc cu 5 minute inainte.
Se serveste calda.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu