miercuri, 21 ianuarie 2009
Salata cu fasole
In general pentru o salata cu legume fierte avem nevoie de maioneza, dar nu voiam o maioneza cu ou, deci am ales o reteta de maioneaza din legume.
Este o reteta simpla, din cartofi si telina fierte, pasate si frecate cu ulei.
Fasolea verde fiarta am pus-o la scurs si in acest timp am facut maioneaza.
- 2 cartofi
- 1 telina mica
- ulei, sare.
Am pus la fiert cartofii si telina taiate cuburi cu sare, dupa fierbere le-am pasat, si cand s-au racit am adaugat 1 lingurita de mustar si ulei. Am amestecat bine si apoi fasolea ( un borcan de 800 gr)putin cate putin pana am incorporat.
Dupa preferinta se poate pune si usturoi.
Este delicioasa...
Pofta Buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu