miercuri, 25 februarie 2009
Legume asortate la cuptor
O masa sanatoasa nu poate exista fara legume...
Componente: 2 cartofi, 1 ardei capia, 1 ceapa, 2 rosii, 1 gulie, 1 telina, 40 ml ulei, delicat de legume, sare, 200 ml apa fierbinte, cascaval.
Mod de preparate:
Toate legumele se spala si se curata de coaja, se taie cuburi. Intr-un vas de Yena se pun legumele asortate, uleiul, delicatul de legume, sare si apa fierbinte. Se pune capacul, se introduce la cuptor si se lasa 40 minute.
Daca sunt patrunse bine se pun in farfuie si se rade cascaval deasupra.
Se serveste calda.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu