luni, 2 februarie 2009

Pui cu smantana

Este delicios ...pui cu smantana. Componente: 1 piept de pui, 1 cepa, 3 catei de usturoi, marar uscat, 40 ml ulei,20 gr faina, 300 gr smantana. Pieptul de pui se taie fasii se prajeste in ulei, se adauga ceapa tocata, usturoiul taiat rondele si se lasa sa se inabuseasca. Scoatem pieptul intr-un vas si in uleiul ramas de la prajit punem o lingura de faina, o lasam sa fiarba putin si punem apoi smantana. Lasam 1 minut sa fiarba, amestecam usor si adaugam apoi carnea de pui. Se lasa 10 minute sa fiarba la foc mic. La sfarsit se adauga marar. Se serveste cald.

0 comentarii:

Toate retetele sunt pe Petitchef
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro