miercuri, 22 iulie 2009
Cus-cus cu aripioare si legume
Ingrediente:
6 aripioare, 200 gr cus-cus, 2 rosii, 1 ardei, 50 ml ulei, 1 ceapa, sare, patrunjel verde.
Mod de preparare:
Intr-o tava adanca punem uleiul la incins, adaugam ceapa taiata marunt, se adauga aripioarele si se pune capacul pentru inabusire. Dupa cateva minute adaugam ardeiul taiat rondele si rosiile decojite, taiate in felii. Se lasa sa fiarba cu capacul pus. Separat punem la fiert cus-cus-ul, exact ca la paste. Se clateste dupa fierbere in mai multe ape. Cand aripioarele sunt gata si legumele s-au fiert adaugam cus-cus-ul scurs de apa si amestecam usor ci o paleta din lemn. Se lasa apoi cateva minute la foc mic.
Mod de servire:
Se serveste cu patrunjel tocat deasupra.
Mai multe imagini la reteta Aici
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu