- Ingrediente
- 4 oua, 20 ml ulei, 100 gr zahar, 140 gr faina, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de copt, 1 praf de sare, 100 gr afine.
- Mod de preparare
- Ouale se bat separat, albusurile spuma impreuna cu zaharul, galbenusurile cu uleiul. Peste galbenusuri adaugam albiusurile batute spuma, faina amestecata cu praful de copt, un praf de sare, faina si se amesteca usor. Compozitia se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt doar la baza. Deasupra se presara afinele si zaharul vanilat.Se introduce la copt in cuptorul incalzit si se coace la foc potrivit. Cand este gata se scoate din tava usor si se lasa la racit.
- Mod de servire
- Se serveste rece.
luni, 10 august 2009
Chec cu afine
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu