vineri, 11 septembrie 2009

Rulada din piept de pui cu sunculita taraneasca

Ingrediente
1 piept de pui, 6 ciuperci, sare, piper, sunculita taraneasca, rosii cherry, verdeata, ulei.
Mod de preparare
Pieptul de pui se spala si se taie ca sa fie mai usor pentru rulare. Se intinde pe un blat din lemn si incepem sa realizam umplutura, se adauga ciuperci taiate, sare, piper, sunculita si se ruleaza cu ajutorul unor scobitori. Se poate pune si niste rondele de ceapa, dupa preferinta. Dupa rulare se pune pipetul rulat intr-o tava din yena unsa cu ulei, se adauga langa ciuperci intregi, rosii, iar deasupra se pun fasii de sunculita taraneasca astfel incat sa-l acoperim. Se presara sare, piper dupa gust si se introduce in cuptorul incalzit. Se lasa la foc potrivit pana ce rulada obtinuta capata o culoare aurie.
Mod de servire
Se serveste cald insotit de legume.

3 comentarii:

dana spunea...

Ce bine arata!!!!..Toate cele bune!

Anonim spunea...

Arata tare bine, iti vine sa-ti tai o bucatica din poza!

Mara spunea...

Mulumesc pentru apreciere

Toate retetele sunt pe Petitchef
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro