- O reteta de Tiramisu foarte aromata ;)
- Ingrediente
- 3 galbenusuri, 100 gr zahar, 250 gr frisca, 150 gr mascarpone, rom, cacao, piscoturi, vanilie, 400 ml cafea naturala.
- Mod de preparare
- Intr-un bol adaugam galbenusurile cu zaharul si le mixam pana devin ca o crema. Se adauga mascarpone, si amestecam usor, apoi adaugam frisca batuta cu vanilie. Intr-o tava tapetata cu folie se adauga piscoturile trecute rapid prin cafeaua aromatizata cu rom. Se pun in tava unul langa altul, se adauga crema apoi restul de piscoturi, ultimul strat fiind de crema. Peste crema se adauga cacao cu ajutorul unei site pentru a avea un aspect uniform. Se lasa la rece pentru cateva ore.
- Mod de servire
- Se serveste rece.
sâmbătă, 6 februarie 2010
Tiramisu cu rom
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu