- Drob de miel traditional
- Oua rosii traditionale
- Chiftelute cu susan
- Pateu din ficat de pui cu ceapa verde
- Rulada din piept de pui cu legume
- Pasca traditionala
- Pulpe la gratar cu sos de rosii coapte
- Fiptura de miel traditionala
- Pui la cuptor cu garnitura de cartofi natur
- Crochete din cascaval
- Pulpe la gratar cu cartofi aromat
- Cozonac traditional
- Prajitura cu cafea
- Friptura de pui
- Fursecuri delicioase
- Ciorba Radauteana
- Prajitura Desteapta
- Tiramisu cu rom
miercuri, 31 martie 2010
Bunatati de Paste !
Mai avem cateva zile si vine sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului, cu aceasta ocazie va doresc sa aveti sarbatori minunate, multa sanatate .
Va recomandam cu drag retete culinare specifice din Bucataria Romaneasca
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
2 comentarii:
Alo
Numele meu este Angela am trăi în Argentina, dar eu sunt chilian
Mi-a placut blog-ul dvs. va încerca să facă o reteta
este foarte frumos
Vă invit să ştiu alimentare blog-ul meu chilena
http://comidachile.blogspot.com/
Hristos a Inviat!
Un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi!
Trimiteți un comentariu