- Ingrediente
- 500 gr ficatei de pasare, 200 gr ciuperci feliate conservate, 1 ceapa, 2 rosii, sare, 40 ml ulei, sare dupa gust, verdeata.
- Mod de preparare
- Ficateii se spala usor si se lasa la scurs. Dupa cateva minute se prajesc in ulei intr-o tigaie mai mare. Cand sunt gata se scot si se pun separat intr-un bol. In uleiul care am prajit ficateii calim ceapa taiata rondele, rosiile taiate felii si ciuperciile. Se lasa cca 15 minute. Se adauga sare dupa gust, ficateii si verdeata tocata marunt.
- Mod de servire
- Preparatul se serveste cald.
- Mai multe poze Aici
sâmbătă, 2 octombrie 2010
Ficatei cu ciuperci
Un preparat simplu si rapid ;)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
4 comentarii:
O reteta suuper gustoasa si arata excelent,yammy,yammy!pupici!
super... vreau si eu... daca citeam asta la pauza de masa cred k lesinam :)
pofta buna tuturor!!!
arata bine,bine...mmm...
In general nu ma incanta ficateii, o singura data am facut asa ceva, dar in combinatia asta cu ciuperci cred ca i-as manca, si asta fiindca papica ta arata foooarte bine.
Trimiteți un comentariu