luni, 1 decembrie 2008
Gris cu lapte
Fiecare cand am fost copil am fost
rasfatati cu deliciosul desert
"Gris cu lapte"
Reteta este mostenita de la bunica :)
Ingrediente:
1 litru de lapte, 250 gr gris, 100 gr zahar,
sare.
Mod de preparare:
Se pune laptele la fiert, separat
in gris punem apa ca sa-l inmuiem,
cand a dat laptele in clocot adaugam
grisul si amestecam bine cu un tel.
Lasam sa fiarba la foc mic si amestecam
mai tot timpul. Dupa 15 minute daugam
zaharul si lasam sa fiarba pana se
ingroasa. Cand este gata punem aceasta
compozitie in boluri si le lasam la rece.
Mod de servire:
Se serveste cu dulceata.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu