vineri, 21 noiembrie 2008
Mancare de prune
Ingrediente
500 gr prune uscate, 30 gr orez, 1 ceapa, 50 ml ulei, 25 gr faina, 35 gr zahar, sare.
Mod de preparare
Prunele se spala in apa calda, si se pun dupa spalare in apa rece la fiert. Cand apa a dat in primul clocot se adauga ceapa tocata fin si orezul. Se lasa la fiert, cand orezul si ceapa au fiert, iar prunele sunt fierte si intregi adaugam in ulei incins faina, apoi adaugam in compozitie si lasam sa fiarba 5 minute. Se adaga apoi zahar si sare dupa gust. Ca sa obtinem o culoare frumoasa, luam cateva prune mai fierte si le pasam, apoi le introducem in mancare si amestecam usor.
Mod de servire
Se serveste calda.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu