luni, 12 ianuarie 2009
Carnaciori la cuptor
Cei mai buni "Carnaciori" pe care i-am savurat. Nu credeam alte persoane cand imi spuneau ca au un gust deosebit.Au avantajul ca sunt proaspeti :)
Ingrediente
1 kg carnaciori de casa neafumati, 150 ml ulei, condimente.
Mod de preparare
Ca sa obtinem niste carnaciori deliciosi ii condimentam inainte de a-i pune la tava. Se formeaza apoi ca o cochilie de melc si se fixeaza cu ajutorul betisoarelor de frigarui. Se adauga in tava cu ulei si se introduc la cuptor.Pe parcurs trebuie sa avem grija sa nu se rumeneasca prea mult pe o parte. Cand au o culoare uniforma si sunt rumeniti ii scoatem pe un platou.
Mod de servire
Se servesc calzi.
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro