luni, 12 ianuarie 2009
File de peste umplut
Este un preparat delicios si usor de realizat. Tot secretul este sa gasiti file de peste proaspat, este mult mai sanatos.
Ingrediente
File de peste, cascaval, castravete, sare, ulei.
Mod de preparare
Fileul de peste se sareaza. Cascavalul se taie bastonase. Castravetele se taie fasii pe lung, se sareaza. Intindem fileurile, adaugam cate o fasie de castravete, punem bastonasul de cascaval la mijloc si rulam, fixam cu ajutorul unor scobitori ruloul. Se pun intr-o tava unsa cu ulei si introducem la cuptor.
Cand au inceput sa se gratineze se scot si se servesc.
Mod de servire
Se servesc calde cu marar presarat , garnitura si salata.
Pofta Buna!
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro