miercuri, 14 ianuarie 2009
Pui cu gutui
Ingrediente: carne de pui, ulei, sare, 2 gutui, zahar caramel
Mod de preparare:Intr-o tigaie cu putin ulei punem carnea de pui sa se prajeasca, separat fiecare se taie in doua, se scoate mijlocul si se taie cuburi. Dupa ce am prajit carnea putin, o luam de pe foc.
Intr-un vas din Yena punem putin ulei, carnea prajita si cuburile de gutui. Se adauga peste ingrediente apa minerala cat sa cuprinda si zahar caramel ( acesta se formeaza din 2 linguri de zahar si putina apa, maxim 1 cescuta).
Se introduce la cuptor , dar mare grija sa puneti capacul la vas, trebuie sa fie acoperit, se mentine gustul. Este gata cand bucatile de gutuie si carnea s-au patruns.
Mod de servire:
Se serveste cald, fiind un preparat cu gust mai dulce se adauga sare dupa gust.
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro