duminică, 25 ianuarie 2009
Piept de pui cu susan
Dintr-un pui putem face diverse preparate delicioase cu care ne rasfatam familia. Eu am ales sa prepar
"Piept de pui cu susan"
Avem nevoie de un piept de pui, sare, faina si ou pentru compozitia de pane, susan, ulei pentru prajit.
Pieptul de pui se sareaza , se taie bastonase si se da prin faina. Compozitia de pane este simpla, se realizeaza din ou, faina si putina apa, sa aiba compozitia unei smantani mai groase. Dupa ce am dat pieptul de pui prin faina se da prin compozitia de pane si apoi prin susan.
Se pun rapid la prajit in ulei incins. Se prajesc pe ambele parti.
Se servesc calde ca aperitiv.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
2 comentarii:
Arata foarte bine si cum sint fun pui,curca..voi presata.Mersi Mare.Ma bucur ca acu pot sa-ti trimit comentarii.Te pup.
Este chiar delicios!!!
Trimiteți un comentariu