marți, 20 ianuarie 2009

Salata de vinete cu maioneza

O salata delicioasa...daca nu gasim vinete l supermarket, putem lua si congelate daca nu am pus la lada toamna:) Ingrediente 3 vinete, ulei, 1 ceapa, sare, 2 galbenusuri. Mod de preparare Vinetele se coc, se curata de coaja , se spala in apa rece, se lasa sa se scurga de apa intr-o sita. Cand vinetele s-au scurs se toaca marunt pe un blat de lemn cu un cutit din lemn. Separat se face maioneaza din galbenusuri si ulei. Tocam ceapa marunt si o adaugam peste maioneza, vinetele tocate marunt si amestecam bine. Putem sa le si mixam, nu isi schimba culoarea. Se adauga sare dupa gust. Mod de servire Se servesc reci.

0 comentarii:

Toate retetele sunt pe Petitchef
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro