- Ingrediente
- 3 kg visine, 2 kg zahar, zeama de la o lamaie.
- Mod de preparare
- Visinele se spala si se tin in apa cateva ore , apoi se scot samburii. Visinele fara samburi se pun intr-o cratita, se adauga zaharul peste ele si se lasa de seara pana dimineata sa se formeze sirop. Se pun la fiert la foc mic si se lasa sa fiarba pana se leaga siropul. La final se adauga zeama de lamaie , se amesteca , se pune in borcane care se capseaza. Se tin in camara.
- Mod de servire
- Se serveste rece la diferite preparate dulci.
vineri, 10 iulie 2009
Dulceata de visine
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
1 comentarii:
yam, yam este cea mai delicioasa reteta...
Trimiteți un comentariu