marți, 21 iulie 2009

Pulpe la gratar cu sos de rosii coapte

Ingrediente
4 pulpe, sare, rosii proaspete, usturoi,ulei, piper.
Mod de preparare
Pulpele se pun pe un gratar incins la fript. Se are grija ca sa se friga pe ambele parti. Intre timp punem rosiile pe gratar la copt pentru sos. Sunt gata cand sunt coapte pe ambele parti. Se inlatura coaja si se foloseste pulpa la obtinerea sosului. Peste pulpa pasata adaugam 1 lingurita de ulei, 5 catei de usturoi pasati, piper, sare dupa gust. Se mixeaza 3 minute. Se toarna peste pulpele fripte.
Mod de servire
Se servesc fierbinte.

1 comentarii:

Vicky spunea...

O super reteta, este simplu de facut dar de mare efect, am sa fac si eu cand am putin timp liber.

Toate retetele sunt pe Petitchef
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro