- Ingrediente
- 4 pulpe, sare, rosii proaspete, usturoi,ulei, piper.
- Mod de preparare
- Pulpele se pun pe un gratar incins la fript. Se are grija ca sa se friga pe ambele parti. Intre timp punem rosiile pe gratar la copt pentru sos. Sunt gata cand sunt coapte pe ambele parti. Se inlatura coaja si se foloseste pulpa la obtinerea sosului. Peste pulpa pasata adaugam 1 lingurita de ulei, 5 catei de usturoi pasati, piper, sare dupa gust. Se mixeaza 3 minute. Se toarna peste pulpele fripte.
- Mod de servire
- Se servesc fierbinte.
marți, 21 iulie 2009
Pulpe la gratar cu sos de rosii coapte
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
1 comentarii:
O super reteta, este simplu de facut dar de mare efect, am sa fac si eu cand am putin timp liber.
Trimiteți un comentariu