- Ingrediente
- 1 kg faina, 1 pliculet de drojdie uscata, un praf de sare, 50 gr zahar, zahar vanilat, ulei pentru prajit, coaja rasa de lamaine, dulceata de afine.
- Mod de preparare
- Drojdia se amesteca cu apa calduta, zaharul,. praful de sare, zaharul vanilat, coaja rasa de lamaie, faina cat cuprinde astfel incat sa obtinem un aluat potrivit. Se intinde intr-o foaie mai groasa si se decupeaza cu o forma sau un pahar, se pun apoi pe o tava unsa cu ulei si se lasa la crescut. Cand sunt crescute suficient le prajim in ulei incins si se prajesc pe ambele parti. Dupa prajire se pun pe un platou.
- Mod de servire
- Se servesc cu dulceata de afine.
joi, 13 august 2009
Gogosi cu dulceata de afine
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
3 comentarii:
arata delicios
Buna vrei sa-ti adaugi blogul/urile pe directorul meu de bloguri?
http://directordebloguri.blogspot.com
Cu bine Hannah
Aveti de ridicat un premiu de la mine, pentru minunatul blog si harnica bucatareasa!
http://sydonia.andrian.ro/site/astazi-am-primit-un-premiu
Multumesc mult ;)
Trimiteți un comentariu