- Ingrediente
- 500 gr fasole batuta, 50 ml ulei, 1 ceapa, sare.
- Mod de preparare
- Fasolea batuta se pune intr-un bol , se adauga uleiul si se mixeaza pana obtinem o pasta. Se adauga ceapa taiata rondele foarte subtiri si se mai mixeaza 1 minut. Se pune intr-un bol si se decoreaza cu verdeata.
- Mod de servire
- Se serveste cu paine prajita si salata de rosii cu castraveti.
marți, 4 august 2009
Icre de fasole
In aceasta perioada a postului Sf. Maria gasim solutii pentru a concepe niste retete culinare cu gust. Eu va pot recomanda aceasta reteta Icre de fasole, este delicioasa si poate fi insotita de legume de sezon.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu