- Ingrediente
- 1 sfecla rosie mai mare, 1 hrean, ulei, sare, zahar, otet.
- Mod de preparare
- Sfecla se spala bine si se introduce la cuptor la copt, mai exista varianta de a o pune pe jar. Cand s-a copt o lasam sa se raceasca si se curata apoi de coaja. Se taie feliute sau cubulete si se adauga intr-un bol. Separat intr-un bol mai mic amestecam 1 lingurita de ulei cu 1 lingurita de zahar brun, 1 lingurita de otet si sare dupa gust. Se lasa 5 minute separat timp in care radem hreanul. Se adauga peste sfecla hreanul si apoi dressingul. Se amesteca usor si se mai adauga sare sau zahar dupa gust.
- Mod de servire
- Se serveste dupa preferinta cu iaurt sau maioneza.
vineri, 21 august 2009
Salata de sfecla rosie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu