- Ingrediente
- Blat: 5 oua, 30 gr cacao, 120 gr faina, 120 gr zahar, 1 praf de copt, 1 praf de sare.
- Crema: finetti
- Decor: frisca si ciocolata rasa.
- Mod de preparare
- Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Cand este rece se taie in doua foi si se umplu cu crema finetti. Se lasa la rece pentru 30 minute si se decoreaza cu frisca si ciocolata rasa. Se portioneaza dupa preferinta. Este o prajitura simpla si foarte gustoasa.
- Mod de servire
- Se serveste rece alaturi de cafea cu lapte.
luni, 14 septembrie 2009
Prajitura Negresa
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
2 comentarii:
Ati gresit reteta.Nu se pune si zahar?Este scris de doua ori "faina".Metoda generale pentru blat care este?As vrea mult sa o cunosc,VA MULTUMESC.
Ai drepate. Merci de atentie, am remediat greseala ;)
Metoda de preparare a blatului o gasiti aici http://www.bucataria-romaneasca.ro/retete-culinare/dulciuri/prajitura-cu-unt-si-capsuni.html
Trimiteți un comentariu