luni, 14 septembrie 2009

Prajitura Negresa

Un desert simplu si foarte delicios...
Ingrediente
Blat: 5 oua, 30 gr cacao, 120 gr faina, 120 gr zahar, 1 praf de copt, 1 praf de sare.
Crema: finetti
Decor: frisca si ciocolata rasa.
Mod de preparare
Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Cand este rece se taie in doua foi si se umplu cu crema finetti. Se lasa la rece pentru 30 minute si se decoreaza cu frisca si ciocolata rasa. Se portioneaza dupa preferinta. Este o prajitura simpla si foarte gustoasa.
Mod de servire
Se serveste rece alaturi de cafea cu lapte.

2 comentarii:

ERICA spunea...

Ati gresit reteta.Nu se pune si zahar?Este scris de doua ori "faina".Metoda generale pentru blat care este?As vrea mult sa o cunosc,VA MULTUMESC.

Mara spunea...

Ai drepate. Merci de atentie, am remediat greseala ;)
Metoda de preparare a blatului o gasiti aici http://www.bucataria-romaneasca.ro/retete-culinare/dulciuri/prajitura-cu-unt-si-capsuni.html

Toate retetele sunt pe Petitchef
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro