duminică, 6 septembrie 2009

Pulpe la gratar cu cartofi aromati

Ingrediente
4 pulpe de pui, 4 cartofi, oregano, sare, piper.
Mod de preparare
Pulpele de pui se trec prin flacara, se spala si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se incinge gratarul, si punem pulpele la fript. Separat spalam cartofii foarte bine, fara sa ii curatam de coaja, se taie felii mai groase si se condimenteaza cu sare si oregano. Se intorc pulpele pe amble parti sa se friga foarte bine. Daca avem loc pe gratar putem pune feliile de cartofi langa pulpe sa se friga si avem grija sa ii intoarcem pe ambele parti. Cand sunt gata se pun pulpele si cartofii pe un platou , se decoreaza cu patrunjel verde.
Mod de servire
Se servesc cu usturoi, sau sos picant.
Reteta in imagini aici

0 comentarii:

Toate retetele sunt pe Petitchef
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro