- Ingrediente
- Blat: biscuiti cu unt Crema: 3 oua, 1 litru de lapte, 200 gr zahar, 80 gr faina, rom, 50 gr cacao, 1 pachet de margarina. Decor: nuca macinata
- Mod de preparare
- Crema se obtine foarte simplu, punem intr-un bol zaharul, cacao, faina, spargem ouale amestecam usor, adaugam laptele si omogenizam bine. Se pune totul intr-o cratita la fiert, in acest timp se amesteca continuu pana se ingroasa. Cand este gata se lasa ceva timp la rece. Intr-un bol se pune la omogenizat margarina care a fost tinuta la temperatura camerei se adauga crema usor ,usor pana se incorporeaza toata, se adauga rom dupa gust si se amesteca usor. Pregatim o tava pentru a forma tortul, se lipesc biscuitii cu crema unul langa altul, se mai opreste crema pentru imbracat tortul. Se formeaza tortul, se imbraca in crema si se presara nuca pe ambele parti. Se lasa la rece pana a doua zi. Se poate portiona dupa preferinta.
- Mod de servire
- Se serveste rece, dupa preferinta la cafea.
- Reteta in imagini aici
duminică, 6 septembrie 2009
Tort de biscuiti
Daca sunteti in pana de ideei, doriti un desert delicios si simplu incercati aceasta reteta de tort de biscuiti..
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu