miercuri, 14 octombrie 2009

Strudel cu ciuperci

Ciupercile proaspete preferatele mele, de acesta data am incercat o reteta delicioasa de strudel din foi de placinta. Merita testata ;)
Ingrediente
foi de placinta, ulei Pentru umplutura: ciuperci, ceapa, sare, verdeata (marar), oregano.
Mod de preparare
Intr-o tigaie punem la calit ceapa taiata rondele, se adauga ciupercile taiate feliute, sare si se amesteca bine. Se lasa cca 10 minute pe foc, se adauga la sarsit verdeata tocata marunt.Foile de placinta se taie dupa marimea care o dorim la strudel, se ung cu ulei, se pune umplutura si se ruleaza. Se pun intr-o tava unsa cu unt se tropesc cu apa si se presara oregano. Se introduc la cuptorul incalzit bine si se lasa pana devin aurii.
Mod de servire
Se servesc calde sau reci.
Reteta in imagini Aici

0 comentarii:

Toate retetele sunt pe Petitchef
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro