sâmbătă, 3 octombrie 2009

Struguri murati

Ingrediente
2 kg de struguri, sare, apa, otet, zahar, frunze de telina sau marar.
Mod de preparare
Aceasta reteta se realizeaza dupa gust. Se realizeaza o saramura din apa si sare(concentratie mica de sare) , se adauga zahar si otet dupa gust. Se pune la fiert, cand a dat in clocot se ia de pe foc si se toarna peste strugurii pusi in borcan. Deasupra se pune marar sau frunze de telina Se capseaza si se lasa la murat 1 saptamana.
Mod de servire
Se serveste ca salata.

1 comentarii:

danna`s blog spunea...

Interesanta reteta..nu am mancat niciodata struguri murati...sunt curioasa ce gust au..La mine te asteapta un premiu...Weekend placut!

Toate retetele sunt pe Petitchef
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro