- Ideale pentru un aperitiv servit in zile deosebite...vine Sf. Valentin :)
- Ingrediente
- 500 gr carne tocata porc si vita , 2 oua, 1 legatura de patrunjel, sare, delicat de legume, 2 cartofi fierti, 1/2 paine ,lapte pentru inmuiat painea, susan pentru modelat chiftelutele, condimente.
- Mod de preparare
- Carnea tocata se amesteca cu ouale, sare, condimente, verdeata tocata marunt, painea inmuiata in lapte si stoarsa, cartofii fierti si pasati, sare dupa gust. Compozitia se amesteca usor apoi se modeleaza chiftelutele cu ajutorul mainilor trecute printr-un bol cu apa rece, se trec prin susan, se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul incins. Sunt gata cand devin aurii.
- Mod de servire
- Se servesc reci sau calde ca aperitiv.
- Reteta in imagini Aici
duminică, 7 februarie 2010
Chiftelute cu susan
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
2 comentarii:
AI UN PREMIU LA MINE PE BLOG!
Multumesc frumos ;)
Trimiteți un comentariu