- Ingrediente
- 1 kg aripioare de pui, sare, piper.
- Mod de preparare
- Aripioarele de pui se trec prin flacara, se spala si se portioneaza. Se pun intr-un bol unde se condimenteaza si se adauga sare. Separat se incinge gratarul, se unge cu o bucatica de sunca si se pun aripioarele la fript. Se frig pe ambele parti cat mai uniform. Cand sunt gata se pun pe platou si se servesc cu salata verde sau cu mamaliguta si mujdei.
- Mod de servire
- Pofta Buna!
duminică, 16 mai 2010
Aripioare de pui la gratar
Aripioare crocante, delicioase...
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
1 comentarii:
SUPER MAI ALES CU MAMALIGUTA SI MUJDEI DAR MERG SI LA TIGAIE IN LIPSA DE GRATAR
Trimiteți un comentariu