duminică, 16 mai 2010

Aripioare de pui la gratar

Aripioare crocante, delicioase...
Ingrediente
1 kg aripioare de pui, sare, piper.
Mod de preparare
Aripioarele de pui se trec prin flacara, se spala si se portioneaza. Se pun intr-un bol unde se condimenteaza si se adauga sare. Separat se incinge gratarul, se unge cu o bucatica de sunca si se pun aripioarele la fript. Se frig pe ambele parti cat mai uniform. Cand sunt gata se pun pe platou si se servesc cu salata verde sau cu mamaliguta si mujdei.
Mod de servire
Pofta Buna!
Reteta in imagini Aici

1 comentarii:

Anonim spunea...

SUPER MAI ALES CU MAMALIGUTA SI MUJDEI DAR MERG SI LA TIGAIE IN LIPSA DE GRATAR

Toate retetele sunt pe Petitchef
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro