- Ingrediente
- 250 gr unt, 200 gr zahar farin, 4 galbenusuri, 1 praf de sare, vanilie, coaja de lamaie rasa, faina maxim 400 gr, ciocolata, capsuni
- Mod de preparare
- Untul la temperatura camerei se pune intr-un bol si se omogenizeaza cu zaharul, se adauga pe rand galbenusurile si se bate bine. Se adauga coaja de lamaie rasa, praful de sare apoi faina si se incorporeaza usor, astfel incat sa obtinem un aluat care poate fi modelat. Separat pregatim o tava tapetata cu hartie de copt. Din aluat se formeaza bile care se apasa in mijloc cu degetul, acel gol se va umple cu jumatate de capsuna. Toate capsunile care le folosim trebuiesc taiate in doua. Dupa ce fiecare fursec este umplut se introduce tava in cuptorul incins si se lasa pana capata la baza o culoare aurie. Cand sunt gata se scot pe o tava si le glazuram cu ciocolata topita. Le introducem la rece.
- Mod de servire
- Se servesc la cafea, ceai.
- Reteta in imagini Aici
marți, 8 iunie 2010
Fursec cu capsuni
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
2 comentarii:
O LEAPSA LA MINE PE BLOG...DACA ITI FACE PLACERE S-O FACI...PUP
arata excelent, felicitari
Trimiteți un comentariu