Jurnalul National iti aduce 7 carti, 7 provocari culinare, 7 calatorii prin Romania savuroasa! n fiecare vineri, afla istoria bucatelor neamului tau scrisa de Radu Anton Roman, patriarhul gastronomiei nationale, povestitor de geniu, primul mare antropolog culinar al romanilor...
Mancaruri si legende!
Vineri 6 august ai volumul patru din „Povestile bucatariei romanesti". O editie completa, reasezata in pagina, innobilata si ilustrata cu fotografii ale preparatelor, poze etnografice si imagini inedite cu Radu Anton Roman. Pentru ca tu sa ai in biblioteca si in bucataria ta „Retete de Colectie". O noua serie de carti exceptionale marca Jurnalul National. Saptamana aceasta continua calatoria noastra culinara la rasarit de Carpati in „dulcea Bucovina cu smantana" si in Moldova „vocalelor de zahar" (cum ii placea sa spuna lui Radu Anton Roman) trecand apoi dincolo de Prut, in „apropiata, indepartata Basarabie", tinut bogat in gusturi si provocari culinare. Printre alivenci si flori de dovleac umplute, infruptandu-ne din „sarmalele in bostan, cu gust de eternitate", vom cunoaste rand pe rand povestile si retetele cele strasnice ale razesilor lui Stefan cel Sfant si-ale urmasilor lor. Spor la gatit!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu