duminică, 23 august 2009

Peste la cuptor cu cartofi

Ingrediente
2 bucati de fitofag, 4 cartofi, sare, piper, ulei.
Mod de preparare
Cartofii se spala, se curata de coaja, se taie in 4, se pun intr-o tava din yena, adaugam bucatiile de peste, presaram cu sare, piper , condimente speciale pentru peste, se adauga 50 ml ulei si introducem tava la cuptor incalzit in prealabil. Se lasa la cuptor pana ce incepe sa aiba o crusta aurie. Se scot pe platou.
Mod de servire
Se serveste cald cu cartofi si verdeata.
Reteta ilustrata o gasiti Aici

2 comentarii:

dana spunea...

Ce frumos arata..si noua ne plac mult preparatele din peste..mai ales asta pe cartofi la cuptor...e super delicios..
La mine te asteapta un premiu...

Mara spunea...

Multumesc mult Dana pentru premiu :)

Toate retetele sunt pe Petitchef
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro