- Ingrediente
- 2 bucati de fitofag, 4 cartofi, sare, piper, ulei.
- Mod de preparare
- Cartofii se spala, se curata de coaja, se taie in 4, se pun intr-o tava din yena, adaugam bucatiile de peste, presaram cu sare, piper , condimente speciale pentru peste, se adauga 50 ml ulei si introducem tava la cuptor incalzit in prealabil. Se lasa la cuptor pana ce incepe sa aiba o crusta aurie. Se scot pe platou.
- Mod de servire
- Se serveste cald cu cartofi si verdeata.
duminică, 23 august 2009
Peste la cuptor cu cartofi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
2 comentarii:
Ce frumos arata..si noua ne plac mult preparatele din peste..mai ales asta pe cartofi la cuptor...e super delicios..
La mine te asteapta un premiu...
Multumesc mult Dana pentru premiu :)
Trimiteți un comentariu