- Ingrediente
- 1 ou, 100 gr faina, sare.
- Mod de preparare
- Se pune faina intr-un vas, se adauga sare si oul. Se framanta usor pana se incorporeaza toata faina. Daca dorim o cantitate Dupa ce am terminat framantarea si aluatul este destul de tare se lasa sa se odihneasca 30 minute , aluatul fiind acoprit cu un servet. Dupa acest timp se poate intinde o foaie de dimensiunea dorita pe o masa unde am presarat faina. Inainte de a taia foaia in forme dorite se lasa sa se usuce cca 20 minute.
- Se utilizeaza la diverse preparate mai ales la ciorba cu taitei de casa.
joi, 17 septembrie 2009
Taitei de casa
Este pentru prima data in viata mea cand fac aceasta reteta, este chiar usoara si in acelasi timp contribui cu 1 gr de sanatate la cei dragi, taitei de casa, natural, fara e-uri...
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu