joi, 17 septembrie 2009

Taitei de casa

Este pentru prima data in viata mea cand fac aceasta reteta, este chiar usoara si in acelasi timp contribui cu 1 gr de sanatate la cei dragi, taitei de casa, natural, fara e-uri...
Ingrediente
1 ou, 100 gr faina, sare.
Mod de preparare
Se pune faina intr-un vas, se adauga sare si oul. Se framanta usor pana se incorporeaza toata faina. Daca dorim o cantitate Dupa ce am terminat framantarea si aluatul este destul de tare se lasa sa se odihneasca 30 minute , aluatul fiind acoprit cu un servet. Dupa acest timp se poate intinde o foaie de dimensiunea dorita pe o masa unde am presarat faina. Inainte de a taia foaia in forme dorite se lasa sa se usuce cca 20 minute.
Se utilizeaza la diverse preparate mai ales la ciorba cu taitei de casa.
Reteta in imagini Aici

0 comentarii:

Toate retetele sunt pe Petitchef
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro