- Ingrediente
- 1 kg carne de porc, piper, usturoi, sare.
- Mod de preparare
- Carnea de porc se taie in bucati dupa dimensiunea dorita. Felile de carne se sareaza, se adauga piper si usturoi pisat, se tin apoi 1 ora la rece. Pentru ca friptura sa capete o culoare uniforma, cand punem feliile de carne pe gratarul incins indepartam usturoiul. Carnea se frige pe ambele parti, iar cand este gata se pune pe un platou din lemn cu salata verde.
- Mod de servire
- Se serveste calda cu paine sau mamaliguta si mujdei.
miercuri, 24 februarie 2010
Friptura de porc aromata la gratar
Stiu ca este post, dar poate mai sunt dintre noi care nu se pot abtine de la fripturici :) ... si le ofer aceasta reteta.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu