marți, 23 februarie 2010
Iahnie din fasole pestrita
Buna incercare, nu?
Aceasta fasole am cumparat-o din Kaufland, cand o vezi ai impresia ca nu va fierbe niciodata, dar este grozava.
Ingrediente: 500 gr fasole, 1 ceapa, 40 ml bulion, cimbru, sare, verdeata pentru decor, 30 ml ulei.
Mod de preparare: Fasolea se spala si se pune la fiert. Pe timpul fierberii se poate inlocui apa de maxim 2 ori. Dupa ce a fiert se prepara sosul: ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, se adauga bulionul, sare dupa gust, si 200 ml apa fierbinte. Se lasa sa fiarba cca 10 minute la foc mic. Cand este gata se adauga cimbru si fasolea scursa de apa. Se pune din nou la fiert pentru 5 -10 minute la foc mic.
Mod de servire Se serveste calda decorata cu verdeata tocata marunt
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
1 comentarii:
arata bine fasolica :) , sunt sigur ca este si buna :)
Trimiteți un comentariu