Ingrediente
3 bucati de peste - merluciu fara cap, malai, ulei pentru prajit, sare, lamaie.
Mod de preparare
Fiecare merluciu se spala, se portioneaza in doua parti, se sareaza , se da prin malai si apoi se prajeste in ulei incins. In timpul prajirii se pestela se intoarce pe ambele parti pentru a avea o culoare uniforma si aurie. Cand este gata se pune pe platou cu salata verde si se decoreza cu felii de lamaie.
Mod de servire
Se serveste cald
marți, 23 februarie 2010
Merluciu cu malai si lamaie
M-am gandit ca este mai delicios cu malai :)
Ingrediente
3 bucati de peste - merluciu fara cap, malai, ulei pentru prajit, sare, lamaie.
Mod de preparare
Fiecare merluciu se spala, se portioneaza in doua parti, se sareaza , se da prin malai si apoi se prajeste in ulei incins. In timpul prajirii se pestela se intoarce pe ambele parti pentru a avea o culoare uniforma si aurie. Cand este gata se pune pe platou cu salata verde si se decoreza cu felii de lamaie.
Mod de servire
Se serveste cald
Ingrediente
3 bucati de peste - merluciu fara cap, malai, ulei pentru prajit, sare, lamaie.
Mod de preparare
Fiecare merluciu se spala, se portioneaza in doua parti, se sareaza , se da prin malai si apoi se prajeste in ulei incins. In timpul prajirii se pestela se intoarce pe ambele parti pentru a avea o culoare uniforma si aurie. Cand este gata se pune pe platou cu salata verde si se decoreza cu felii de lamaie.
Mod de servire
Se serveste cald
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro

1 comentarii:
arata tare bun :)
Trimiteți un comentariu