marți, 23 februarie 2010
Merluciu cu malai si lamaie
M-am gandit ca este mai delicios cu malai :)
Ingrediente
3 bucati de peste - merluciu fara cap, malai, ulei pentru prajit, sare, lamaie.
Mod de preparare
Fiecare merluciu se spala, se portioneaza in doua parti, se sareaza , se da prin malai si apoi se prajeste in ulei incins. In timpul prajirii se pestela se intoarce pe ambele parti pentru a avea o culoare uniforma si aurie. Cand este gata se pune pe platou cu salata verde si se decoreza cu felii de lamaie.
Mod de servire
Se serveste cald
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
1 comentarii:
arata tare bun :)
Trimiteți un comentariu