- Ingrediente
- 2 kg de struguri, sare, apa, otet, zahar, frunze de telina sau marar.
- Mod de preparare
- Aceasta reteta se realizeaza dupa gust. Se realizeaza o saramura din apa si sare(concentratie mica de sare) , se adauga zahar si otet dupa gust. Se pune la fiert, cand a dat in clocot se ia de pe foc si se toarna peste strugurii pusi in borcan. Deasupra se pune marar sau frunze de telina Se capseaza si se lasa la murat 1 saptamana.
- Mod de servire
- Se serveste ca salata.
sâmbătă, 3 octombrie 2009
Struguri murati
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui blog se pedepseste conform legilor in vigoare.
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
E-mail: contact@bucataria-romaneasca.ro
1 comentarii:
Interesanta reteta..nu am mancat niciodata struguri murati...sunt curioasa ce gust au..La mine te asteapta un premiu...Weekend placut!
Trimiteți un comentariu